Руски военен блогър съобщи в канала си в Телеграм за големи руски

...
Руски военен блогър съобщи в канала си в Телеграм за големи руски
Коментари Харесай

Руски военен блогър съобщава за големи загуби от украински ракетен удар

Руски боен блогър съобщи в канала си в Телеграм за огромни съветски загуби в жива мощ и техника от украински ракетен удар в региона на окупирания Луганск в Източна Украйна.

" Утрото не е положително - в канала Fighterbomber. - Хохолите (презрително названия на украинците в съветския език- б.р.) през нощта нанесоха удар с ракети ATACMS (далекобойни американски ракети - б.р.) по наше летище, на което беше базирана Армейската авиация. Това е един от най-сериозните удари за цялото време на специфичната военна интервенция (така руснаците назовават публично войната - б.р.). Ако не и най-сериозният. Има загуби в хора и техника ".

Силите на Украйна нанесоха през нощта сполучливи удари по съветски военни летища и съоръжение край градовете Луганск и Бердянск на територията, следена от съветските сили, оповестиха украинските военни, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

" Въоръжените сили на Украйна нанесоха добре ориентирани удари по противников летища и хеликоптери наоколо до краткотрайно окупираните Луганск и Бердянск ", оповестиха от информационната работа на украинските военни в обществената мрежа Телеграм.

Владимир Рогов, назначен от Русия чиновник в елементи от следена от Москва Запорожка област в югоизточна Украйна, обаче съобщи, че ударите по Бердянск не са сполучливи.

" По предварителна информация нашата противовъздушна защита сполучливо е прехванала противников ракети ", съобщи Рогов в Телеграм. " Информацията за жертвите и възможните вреди е се прецизира. "

Бердянск е пристанищен град в Запорожието на северния бряг на Азовско море, което е обвързвано с Черно море.

Ройтерс не е могла да ревизира известията по самостоятелен метод. Също по този начин нямаше и неотложен коментар от страна на Москва.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР